Fizetés  &  Szállítás

Szállítás

A megrendelt termékeket a Magyar Posta MPL szállítja ki Önöknek.

2 opció közül lehet választani:

  • Házhozszállítás: A csomagot futár kézbesíti a megadott címre.
  • PostaPont: A csomagot az Ön által megadott PostaPontra szállítják, értesítés után a csomag átvehető a megadott helyszínen.

 

 

Hogyan működik?

  • Kérheti küldeményének egy munkanapos kézbesítését.
  • Háztól házig visszük csomagjait, amelyek útját honlapunkon és mobil applikációnkon keresztül a nap 24 órájában nyomon követheti.
  • Ön dönt a kézbesítés helyszínéről: küldeményeit címezheti akár átvételi helyeink egyikére is. A PostaPontra való és Csomagautomatás kézbesítése előnye, hogy a címzett a szokásos napi útvonalába illesztheti és akár egy tankolással, bevásárlással, csekkfeladással egyidejűleg is intézheti a csomagátvételt.
  • Ha az árufizetéses csomagok beszedett összegét átutalással kéri vissza, akkor naponta egy összegben fizetjük ki, így Önt a banki tranzakciós díjon felül nem terheli egyéb költség.
  • PostaPontra való kézbesítés esetén a címzett elektronikus értesítést (e-mailt vagy sms-t) kap a csomag érkezéséről, amennyiben az elérhetőségét megadta. Ezt követően a csomagok a feladó rendelkezésétől függően 5 vagy 10 munkanapon keresztül vehetők át. A lejárati idő előtt két nappal a címzett részére ismételt elektronikus értesítést küld a Posta. A PostaPontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 20 kg lehet.
  • A Csomagautomaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Az átvétel egyszerű és gyors, nincs sorban állás, csak néhány gombnyomás. Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell munkahelyre, vagy otthonra rendelni, 20 kg-ig bármilyen súlyú csomag átvehető.
  • Küldje postára csomagjait! A postai csomagátvétel egy rendkívül költséghatékony és kényelmes megoldás, amelyet az ország legkiterjedtebb hálózata lát el. Címzettje időt, Ön pedig költséget takaríthat meg. A postai PostaPontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 30 kg lehet.

A előre fizetéssel rendelt termékeket kizárólag a vételár beérkezése után tudjuk postázni.

Fizetés

Fizetés történhet előre utalással, amikor a vételárat cégünk folyószámlájára kérjük átutalni, a megrendelt termékeket a vételár beérkezése után tudjuk postára adni. Ennél a fizetési módnál a postaköltséget jóval kedvezőbbek az utánvételes fizetéshez képest.

Személyes átvétel esetén a fizetés lehetséges készpénzben a termék átvételelével egyidőben.

Utánvételes fizetés esetén a csomag kézhezvételekor kell megfizetni a vételárat.

Valamint a Fizetés történhet ingyenesenbiztonságosan B-Payment-en keresztül, ennél a fizetési módnál egyaránt fizethet közvetlenül bankkártyával, amit azonnal jóváírnak cégünk folyószámláján.

Bővebb információ: https://www.b-payment.com/

Cégünk adatai átutalásos fizetéshez:

Cégnév: Jet Fruit Kft.
Cím: 2600 Vác, Szent László út 10.
Adószám: 25165773-2-13
Bankszámlaszám: 10101078-07645300-01005001 Budapest Bank